Ik ben Vicky Leegsma en als klein meisje wist ik al dat ik met kinderen wilde werken. Ik zei toen al ‘Als ik later groot ben, word ik juf’ en gaf zelfs les aan mijn poppen Sneeuwwitje en de zeven dwergen.
Ik heb ook vele jaren met veel plezier en betrokkenheid in het onderwijs gewerkt. Daarna een korte periode als pedagogische behandelaar bij Kentalis en vanaf augustus 2019 werk ik bij Klaver4 als ambulante jeugd-en gezinsbegeleider.  

Gaandeweg werd mijn interesse breder voor het één op één begeleiden van kinderen. Ik startte in 2017 met de Post HBO kindercoachopleiding KIK (kind in kracht) en dat voelde meteen als een hele goede keuze. Er ging een nieuwe wereld voor me open en heb deze met beide handen aangepakt.  

Vanaf deze tijd heb ik diverse opleidingen en cursussen gevolgd om me verder te ontwikkelen en te ontplooien. Ik heb nu een hele mooie toolbox waaruit ik kan putten in m’n werk als kindercoach. Ook nu blijf ik me nog steeds verder ontwikkelen. Op dit moment volg ik nog een logopedie-opleiding om kinderen met taal- en spraakproblemen beter te kunnen begeleiden.  

Wie ben ik verder nog?   

Ik woon samen met mijn lieve man en 2 gezellige pubers in het hartje van Terneuzen.  

Ik geniet volop van mijn gezin en het leven en doe de dingen die ik leuk vind.  

Ik wandel heel erg graag, lees graag een boek, vind het leuk om in de tuin bezig te zijn en speel toneel.