Kinderen leren door te ervaren en te bewegen. Ik zal o.a. korte gesprekjes voeren en vooral veel bezig zijn met je kind. Mijn werkwijze is een combinatie van kindercoaching, reflexintegratie, NLP en heppiemassage. Wanneer nodig, pas ik ook werkvormen van anders leren (beelddenken) en bewegend leren toe.

Ik coach & begeleid individuele kinderen in de leeftijd van 3 t/m 12 jaar op het gebied van ontwikkelingsgerichte- en opvoedingsvragen, sociaal-emotionele problemen en leerproblemen.

Te denken valt aan:

-Kinderen die niet lekker in hun vel zitten
-Kinderen die wiebelen en friemelen
-Moeite hebben met slapen
-Zich onzeker/faalangstig voelen
-Het niet makkelijk gaat op school
-Gepest worden
-Moeite hebben met veranderingen
-Overprikkeld zijn, een vol hoofd hebben
-Zich boos en gefrustreerd voelen
-Leerproblemen/automatiseringsproblemen
-Beelddenken

Ik schep een vrije en open sfeer waardoor je kind zich op zijn/haar gemak voelt en er gewoon mag zijn. Door er gewoon te zijn, komt je kind in contact met zijn/haar emoties en zal er dan op een eigen manier uiting en expressie aan geven.

Het gedrag en de interesse van je kind zijn voor mij leidend. Tijdens de sessies stem ik af op je kind en kijk wat hij/zij nodig heeft. Dat kan in de vorm van creatief bezig zijn, bewegingsoefeningen, massagetechnieken, spelen zowel binnen als buiten, een spelletje doen, of gewoon even helemaal niks…

Tijdens de coaching & begeleiding vind ik de interactie en betrokkenheid van ouders ook waardevol en een belangrijke voorwaarde voor de verdere ontwikkeling van het kind en van het gezin. Afhankelijk van wat we doen en wat nodig is, zal ik je als ouder er ook bij betrekken.

Hoeveel tijd er nodig is om het gewenste doel te bereiken is vooraf moeilijk in te schatten. Ieder kind, ieder lijf en iedere situatie is anders. Dit wordt na elke sessie in samenspraak met je besproken.

Wil je je kind graag helpen, aanmelden of wil je kennismaken? Stuur dan een mailtje naar info@flapuitcoaching.nl.

Het mooiste wat je kunt worden is jezelf.